Weland AB

 

Vi söker dig som kan kombinera teknik och affärer – och som har drivkraften att växa tillsammans med kunden.

Som säljare hos oss är du en del av ett större säljteam med inriktning mot byggbranschen.Du kommer arbeta på vår avdelning för försäljning av Welandprodukter så som spiraltrappor, raka trappor, gallerdurk mm. Utöver att ta hand om våra befintliga kunder på bästa sätt blir dina arbetsuppgifter att genom personlig förmåga och driven inställning skapa nya relationer.

Din erfarenhet

Vi söker dig som är i början på din karriär, brinner för bygden och har en vilja att stanna och växa inom Weland. Teknisk utbildning eller praktisk erfarenhet inom byggbranschen är meriterande, men inget krav. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom ritningsläsning.

Din profil

Vi välkomnar dig till ett företag som tror på att den enskilda individen, man ska få möjlighet att växa och utvecklas. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du trivs i rollen att kombinera teknik och affärsmannaskap samt driven att växa med kunden. Du besitter även ett gott ordningssinne då tjänsten innebär att kunna hantera olika uppgifter parallellt med varandra. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Hos oss får du utvecklas och göra karriär i en svensk, familjeägd koncern som är unik när det kommer till uppbyggnad, finansiell styrka och långsiktighet.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, varpå det är viktigt att du skickar in ansökan omgående.Tjänsten är tillsvidare, heltid.Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Albinsson, tel. 0734 - 42 54 70.E-post: fredrik.albinsson@weland.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Smålandsstenar
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2
Kontakt
  • Fredrik Albinsson, 0734-425470
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb