Weland Solutions AB

Vill du driva produktutvecklingsstrategier baserad på avancerad mjukvara och framtidens teknologi? Då är du den perfekta ledaren för Weland Solutions utvecklingsteam.

Weland Solutions är ett innovativt företag inom logistiksektorn. Med våra intelligenta, kraftfulla hissautomater skapar vi lönsamhet åt våra globala kunder. Uppdraget som utvecklingschef är en nyinrättad tjänst med strategisk tyngd. Du kommer att ansvara för hela utvecklingsprocessen samt säkerställa flöden, effektivitet och processer från marknadsanalyser och beslutad investering fram till färdig produkt. Till din hjälp har du ett dedikerat team bestående av ett 15-tal medarbetare med bland annat EL/PLC utvecklare, mekanikkonstruktörer och mjukvaruutvecklare.Du samarbetar också nära vår produktions- och kvalitetsledning. Du har budgetansvar, ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig med omfattande erfarenhet av tekniska produktutvecklingsprojekt, ledning, organisationsutveckling och processtyrning i en internationell kontext. Du är en skicklig ledare och strateg med förmågan att kombinera resultatorienterat arbete med lyhördhet och lagbyggande. I grunden har du en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är kunskaper inom:

- APQP

- IATF

- ISO9000

- Mekatronik

Som person är du en entusiastisk förändringsledare som gillar utmaningar. Hos oss får du jobba i en driven organisation där robust teknisk funktionalitet möter avancerad mjukvaruutveckling.

För dig som stimuleras av innovationsdrivna miljöer med starkt omvärldsfokus är det här chansen att arbeta med produktutvecklingsstrategier baserade på ny teknologi och högt ställda krav på kvalitet med signumet ”Made in Sweden”.

Varmt välkommen med din ansökan!

Weland Solutions är en svensk tillverkare av kraftfulla, högteknologiska hissautomater som effektiviserar lagerhantering och logistik inom industri och e-handel. Med våra produkter går det att spara upp till 90% golvyta, förenkla hanteringen, öka plockfrekvensen, minimera felplocket och optimera arbetsmiljön. I dag är vi ett globalt företag med representation i 14 länder och distribution till ytterligare sex. Vi är ett 70-tal anställda som tillsammans omsätter cirka 250 MSEK varje år. Vårt huvudkontor med utveckling, konstruktion, tillverkning och försäljning finns i Gislaved. welandsolutions.com

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/18
Kontakt
  • Björn Karlsson, 073-4425534
Publicerat 2023-06-26
Sista ansökningsdag 2023-08-13

Tillbaka till lediga jobb