Weland AB

 

Är du en driven person och lagspelare med erfarenhet av arbete som elektriker? Brinner du för förbättringar och att ge god support? Just nu söker vi en industrielektriker till Weland AB.

 

Weland AB är moderbolaget i Welandkoncernen. Sedan starten 1947 har vi genomgått en kraftfull expansion. I dag är vi ett av industrisveriges starkaste varumärken med produktion av egna produkter och legotillverkning för några av marknadens mest kvalitetskrävande kunder. Vid vår anläggning i Smålandsstenar tillverkas den pressvetsade gallerdurken som är ryggraden i Welands verksamhet. Här tillverkar vi även spiraltrappor, räcken och annat stålsmide.

Tjänsten som industrielektriker hos oss kommer innebär att du arbetar på vår maskin- och underhållsavdelning. Vi är totalt tre elektriker och ytterligare cirka 15 medarbetare som arbetar med att dels underhålla vår maskinpark, dels utveckling och tillverkning av speciallösningar inom produktion och automation samt en del installationsarbete.

Vi söker dig som arbetar som elektriker eller industrielektriker och har en gymnasial utbildning inom installation/automation eller annan likvärdig utbildning. Några års arbetslivserfarenhet är ett krav. Har du AL-behörighet så är det meriterande.

Som person är du initiativrik och drivande med förmågan att verkställa och slutföra olika arbetsuppgifter. Du trivs att jobba självständigt men har också lätt för att hitta din plats i laget, i vår strävan mot gemensamma mål. Eftersom du kommer att jobba tvärs över hela organisationen och möta många medarbetare i olika roller som alla är betydelsefulla för verksamheten så värdesätter vi din sociala kompetens högt.

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö präglad av framtidstro och laganda där du har chansen att utvecklas som både yrkesmänniska och person. Det viktigaste du kan ta med dig för att lyckas i rollen är en vilja att lära och ett stort engagemang!

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, varpå det är viktigt att du skickar in ansökan omgående.Tjänsten är tillsvidare, heltid.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Kenneth Josefsson

Tel: 073-4425732
E-post: kenneth.josefsson@weland.se

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Smålandsstenar
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/15
Kontakt
  • Kenneth Josefsson, 0734-425732
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb