Weland Solutions AB

 

Skulle du vilja arbeta i ett expansivt företag med kontaktmöjligheter över hela Sverige eller ute i världen? Överallt växer nu efterfrågan på lageroptimering med hjälp av hissautomater inom industri och handelsföretag. Tack vare egen utveckling och tillverkning av såväl hårdvara som mjukvara till våra hissautomater kan vi erbjuda en uppskattad svensk kvalitetsprodukt. Detta gör att vi expanderar starkt. Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen i vårt team!

I år flyttade vi till fina och dubbelt så stora tillverkningslokaler i Gislaved, men vi har även kontor i Karlshamn, Västerås och Göteborg. Du finner en platt organisation med högt i tak där nya influenser, kunskap och idéer välkomnas på alla plan. Vi jobbar i team i en projektdriven organisation, där du kan få vara med från första problemlösning och produktutveckling till teknisk produktion och igångsättning ute hos kunden. Totalt är vi 60 personer som under det senaste året hunnit genomföra ca 150 projekt för kunder inom flera spännande branscher. Vi behöver bli fler för att hinna med! Oavsett vilken avdelning du hamnar på erbjuder vi fina utvecklingsmöjligheter, bra personalvård och en stor trygghet genom att vara en del av Weland-koncernen.

Din roll som proaktiv säljare

I rollen som säljare på Weland Solutions är du en viktig del av vår framtidssatsning! Du får möjlighet att hjälpa företag med effektiva lager- och logistiklösningar med hjälp av våra hissautomater. Våra kunder finns framför allt inom tillverkningsindustrin och lagerhantering. På kontoret i Västerås arbetar du tillsammans med en säljare och två servicekillar, men ni kommer alla spendera den mesta tiden ute på fältet. Ditt säljdistrikt omfattar delar av Mälardalen och Norrland.

Du som vill sälja något som gör skillnad!

Vi söker dig som kan jobba självständigt och driva framåt på ett konstruktivt sätt. Du bör vara frågvist nyfiken för att förstå våra kunders olika verksamheter och lyssna in deras behov. Därefter ska du kunna räkna ut och presentera en lösning som sedan följs upp hela vägen fram till installation och igångsättning. Din vardag kommer därmed vara både omväxlande och lärorik. Det är mycket tillfredsställande att sälja något som kan göra så stor skillnad för ett lager som en Compact Lift hissautomat.

Krav

• Säljutbildning från IHM, Säljhögskolan eller liknande

• B-körkort och svenska i tal och skrift.

Meriterande

• erfarenhet från projektförsäljning

• förståelse för lagerlogistik

Weland Solutions är en ledande leverantör av hissautomater. Vi utvecklar och tillverkar kundanpassade lösningar som ökar lagereffektiviteten inom industri och handelsföretag. Vår styrka är vår höga kompetens och lyhördhet. Genom att arbeta nära våra kunder tillgodoser vi deras behov och strävar alltid efter att leverera bästa möjliga lageroptimering.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västerås
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/12
Kontakt
  • Lars Andreasen, Försäljningschef, 073-4425541
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb